NU TWEEDE DRUK VAN HET BOEK DOE DE ENERGY SWITCH!

  Doe de ‘Energy Switch’!

  De ‘Energy Switch’ is een makkelijke methode om dagelijks je aura en stemming te zuiveren. Ben je je energie kwijtgeraakt en je goede bui? Het kost je met de cd en de oefening de ‘Energy Switch’ weinig tijd om jezelf weer ontspannen en fit te voelen. Nu heb je een goede methode gevonden om Mindfulness toe te passen!

  De energie die je in je contacten met anderen of in een bepaalde situatie verloor, krijg je terug doordat je je leert begrenzen en energie leert terug te nemen. Energieverlies in je aura wordt weer aangevuld en de onrust die je ervaart, verdwijnt als je de ‘Energy Switch’ toepast. Je leert de altijd beschikbare energie te gebruiken om jezelf stabiel en rustig te voelen. Ook kun je je beter concentreren.

  Er is een boek voor volwassenen: Doe de Energy Switch! Bestel direct
  En een boek voor kinderen in de basisschoolleeftijd :
  De zintuigenboom Bestel direct

   

  INFORMATIE

  Kinderen : De zintuigenboom

  Het boek voor kinderen (vanaf 7/8 jaar) met luister cd staat vol leuke weetjes en je kunt het samen met je kind lezen. De cd is zeer geschikt om gevoelige kinderen te helpen om zich te ontspannen, lekker rustig te slapen, en het boek helpt ze om een beter begrip over zichzelf en wat ze voelen en denken te krijgen. Kijk rechts in de kolom op deze website onder ‘Kinderen’ om het makkelijk te kunnen bestellen! (84 pagina’s, full colour, €19,95)

  Energy Switch voor volwassenen

  NU TWEEDE DRUK VERKRIJGBAAR!

  Het boek legt uit hoe de ‘Energy Switch’ je helpt te ontspannen, je beter te kunnen concentreren en je onafhankelijk, fit en helder te voelen. Het leert je om echt deel te kunnen uitmaken van de wereld zonder dat je bang hoeft te zijn om overspoeld te raken door diezelfde wereld. Je laat je niet zo meeslepen in de sfeer en de energie van je omgeving. En kunt lekker jezelf zijn. (60 pagina’s, full colour, € 19.95 exclusief verzendkosten a € 2.60).

  De oefeningen op de cd zijn makkelijk te doen. De belangrijkste oefening de ‘Energy Switch’ maakt dat je binnen een kwartier je rust, kracht en zelfvertrouwen opnieuw kunt ervaren. Wie regelmatig de Energy Switch doet, heeft grote kans dat zij of hij stabiel blijft, energieker is, vrolijker is en een beter inzicht krijgt in eigen geest en lichaam. Omdat je minder vervloeit met de omgeving, kun je de wereld waarin je leeft steeds bewuster gaan waarnemen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om keuzes te maken die bij je passen.

  De ‘Energy Switch’ is ontwikkeld door Sylvia van Zoeren, hypnotherapeut en specialiste op het gebied van hooggevoeligheid bij volwassenen en kinderen. In De Praktijk in Alkmaar werkt zij al jaren met deze doelgerichte methode, die de stemming en het inzicht van cliënten positief weet te beďnvloeden.

   

Informatie via Uitgeverij De Liefde, Kanaaldijk 88, 1831 GB  Koedijk. Mail: info@uitgeverijdeliefde.nl