Energetische bescherming

  Veel mensen voelen zich dagelijks te veel belast. De wereld om ons heen wordt steeds drukker, veranderingen gaan steeds sneller, emoties lijken wel steeds groter te worden.

  Jezelf beschermen in deze ‘rollercoaster’ is geen overbodige luxe.

  Steeds vaker kom ik mensen tegen die alle prikkels die ze hebben ervaren en opgenomen vertalen in de term ‘negatieve energie’.

  In zekere zin hebben ze gelijk: energie is namelijk niets anders dan trilling. Alles wat we ervaren om ons heen is terug te voeren naar trilling. De emoties van familieleden of collega’s zijn eigenlijk trillingen. Het vrachtverkeer dat lang raast veroorzaakt trillingen.

   

  De muziek waarmee we dagelijks worden geconfronteerd is trilling. De mensenmassa’s om ons heen veroorzaken een kakofonie aan trillingen... Want elk mens doet iets, denkt iets en voelt iets. Allemaal trillingen.

  Om ons heen bevindt zich onze eigen ‘energiebel’, een uniek elektromagnetisch veld dat een en al trilling is. Iedereen zendt trillingen uit met dit veld. Iedereen ontvangt ook trillingen met dit veld. Onze aura trilt licht of zwaar, of alles er tussen in. Als je gezond bent en positief denkt, zendt je ‘positieve vibraties’ uit, zoals dat wel wordt genoemd.

  Het kan echter ook zijn dat je je niet lekker voelt, moe bent, net een uitbrander van je baas kreeg, of een vette rekening op de mat kreeg. Dan kan het zijn dat je geprikkeld bent en dan zendt je dat uit.

  De meeste mensen hebben zich allang beschermd. Eerlijk gezegd denk ik dat de meesten van ons net doen alsof ze niet voelen. Of ze hebben een energetisch harnas om zich heen gezet: ‘Zo, dat voel ik tenminste niet meer’. Dat is jammer, want als je de negatieve trillingen niet wilt voelen, ervaar je misschien de positieve trillingen ook niet genoeg. En die heb je nu juist nodig om je gezond en fit te voelen en gevoelens van geluk en tevredenheid te hebben.

  Ik ontdekte gelukkig –na jaren meetrillen en mezelf afschermen- dat het veel kan opleveren om methodes te kennen om je eigen trilling weer terug te krijgen. Het allerbelangrijkste voordeel daarvan is wel, dat ik daardoor weer kon genieten van het leven, van de natuur, de zon op mijn huid, mooie muziek en de fijne momenten met mijn geliefde en familie en vrienden.

  In vakjargon heet waar ik het over heb: ‘Meegaan in de energie van anderen.’ ‘Versmelten’ Of: ‘Jezelf kwijtraken’ of ‘Je niet meer jezelf voelen.’ Een goede oplossing is: ‘Niet meer meelijden, maar meevoelen’. De Energy Switch kan je hierbij helpen.

   

  Meer lezen:

  Hooggevoeligheid

  Energetische bescherming

  4 stappen om jezelf te beschermen

  Geschiedenis

  Stress

 

 

Informatie via Uitgeverij De Liefde, Kanaaldijk 88, 1831 GB  Koedijk. Mail: info@uitgeverijdeliefde.nl