Vier stappen om jezelf te beschermen

  Meevoelen is een aspect dat we allemaal graag willen. Niets liever willen we anderen helpen. Ze een goed gevoel geven, of ondersteuning bieden. Meelijden vermijden we liever. Want dan voelen we de pijn, het verdriet en de onmacht, of de woede van anderen. En zo kan het zijn dat we zijn gestopt met helpen, ondersteunen, en ons te verbinden met anderen, om die pijn te vermijden. Of dat we tegen dingen op zijn gaan zien.

  We schermen ons af en doen alsof we het niet ervaren. We gaan contacten een beetje uit de weg bijvoorbeeld om ons prettig te blijven voelen.

  De Energy Switch is een methode die je kan helpen om dit weer om te draaien.

   

  Want in vier stappen leer je je te verbinden met de energie die om ons heen is: universele energie. Wit licht. Violet licht. Het is er! Je zou het bijna vergeten in deze drukke, overspoelende wereld.

  Om ons heen en boven ons is een oneindig reservoir wit licht. Licht dat onze aura terugbrengt in onze eigen trilling en er zelfs voor zorgt dat we een prettiger trilling kunnen krijgen. Dit licht is in staat om alle dagelijkse besognes en zintuiglijke prikkels van ons af te laten stromen. Het violette licht heeft zelfs de kracht om karma te verwijderen. In de workshops die ik geef leer je dit licht weer te gebruiken. Je gebruikt daarvoor de kennis over de aura en chakra’s die je krijgt. En je leert dat je eigen woorden (gedachten) je belangrijkste hulpmiddel zijn. Want wat je denkt, gebeurt!

  Als je het witte licht en de juiste woorden gebruikt, zuiver je je aura. Eenvoudig en doeltreffend dus!

  Een andere stap is dat je goed gegrond moet zijn om niet al te veel mee te bewegen met de sfeer en energie om je heen. Gronden –met je beide voeten stevig op de grond staan- doe je als je je zeker voelt van jezelf, als je stabiliteit in je leven ervaart. We kunnen natuurlijk niet in 1 workshop of met een boek en cd je leven veranderen. We kunnen je echter wel de methode Energy Switch aanreiken, zodat het eenvoudiger wordt om emoties van jezelf en anderen te laten wegstromen. Zo kan het zijn dat je sneller herstelt als je tijdelijk uit je evenwicht bent.

  En last but not least: goed ademen is een belangrijk hulpmiddel om je goed te voelen. Je zult je prettig in je lichaam voelen als het steeds wordt gevoed met zuurstof. De hartsademhaling op de cd ‘Energy Switch’ kan je hierbij helpen.

  Al luisterend naar de cd leer je energie te switchen en je aura te zuiveren!

   

  Meer lezen:

  Hooggevoeligheid

  Energetische bescherming

  4 stappen om jezelf te beschermen

  Geschiedenis

  Stress

 

 

Informatie via Uitgeverij De Liefde, Kanaaldijk 88, 1831 GB  Koedijk. Mail: info@uitgeverijdeliefde.nl